Theater

Amsterdams Kleinkunst Festival
Halve Finalisten

Finalistentournee Winnaars Sonneveldprijs 2015

Het Concours om de Wim Sonneveldprijs is een van de belangrijkste cabaretprijzen voor talentvolle cabaretiers en kleinkunstenaars. Wie is er niet mee groot geworden? Zo waren onder andere NUHR, Claudia de Breij, Pieter Derks, Van der Laan & Woe, Dames voor na vieren, Thijs Maas, Louise Korthals, Yentl & de Boer en meest recent Flip Noorman kandidaat in één van de edities van het Concours om de Wim Sonneveldprijs.

Je kunt dus met een gerust hart plaatsnemen in de stoelen van het theater om te ontdekken wie de nieuwe selectie finalisten van de Sonneveldprijs 2015 zijn!

Na het doorlopen van drie selectierondes, de halve finalistentour, de halve finale, de finale én de finalistenweek, zijn de finalisten van het Concours om de Wim Sonneveldprijs gepokt en gemazeld om op tournee te gaan door Nederland. Zo maken zij (letterlijk en figuurlijk) de kilometers die nodig zijn voor een permanente plaats in het vak en werken ze intensief aan hun programma. Daarbij worden ze gecoacht door professionele regisseurs en theatermakers. Dames en heren, wij presenteren jullie: De finalisten van het Concours om de Wim Sonneveldprijs 2015!

Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak
Amsterdams Kleinkunst Festival | Halve Finalisten | Je dagje weg begint op kaartjes.nl