Pretpark

Plopsa Indoor Coevorden

Laat je betoveren door de magische wereld van Studio 100 en beleef een onvergetelijke dag in een van de mooiste indoorpretparken van Nederland! Dans in de K3 –Disco, spring tussen Dansende Fonteinen, klim in Plop's speelboom, maak een bloedstollende vaart op de Wickiebaan, bewonder de kunstjes van Bumba in het nostalgische amfitheater en trotseer De Woeste Zee! Meer dan vijfentwintig attracties veroveren de harten van kleine avonturiers en hun familie.

Bij mooi weer speel je in het ruime buitengedeelte met de K3-Brandweermolen, het K3-Verkeerspark, de Maya-Speeltuin, de Klimberg en andere spannende attracties. Een hele dag plezier voor Ploppertjes van 2 tot 10 jaar.

Filmpje | Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak

Adres

Plopsa Indoor Coevorden
Reindersdijk 57
7751 SH Dalen

Openingstijden

Plopsa Indoor Coevorden is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdag en zondag. In de schoolvakanties gelden ruimere openingstijden, ook vaak op de maandag en vrijdag. Plan je bezoek van te voren met de link op je e-ticket.

Bereikbaarheid

Met de auto
Plopsa Indoor Coevorden beschikt over een ruim parkeerterrein. Bij de ingang van het park kun je een parkeerkaart halen.

Met het openbaar vervoer
Tweemaal per uur gaat er een trein van station Zwolle naar Coevorden. Vanaf daar kun je bus 25 nemen naar Plopsa Indoor Coevorden.

Extra informatie

  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • Huisdieren niet toegestaan, met uitzondering van blindegeleidehonden
  • Horecagelegenheid aanwezig
Kaartjes Plopsa Indoor Coevorden | Dagje weg in Drenthe