Pretpark

Plaswijckpark

Wedden dat je nog nooit zoveel leuke speeltuinen bij elkaar hebt gezien? In het Plaswijckpark kunnen kinderen urenlang spelen in Speelwijck. Deze speeltuin heeft wel acht verschillende 'speelwijcken': een speeltuin, verkeerstuin, havenspeeltuin, binnenspeeltuin, boemeltrein, rondvaart, waterfietsen en een apenspeeltuin. Kinderen kunnen hier urenlang spelen in één van de vele attracties. Spelenderwijs ontdekken ze van alles over het verkeer, de natuur en de dieren om ons heen. In de Troetelweide maak je bokkensprongen met de geiten. De dieren komen vanuit de hele wereld, maar vooral uit Europa. Wil je even uitrusten van het spelen? Of zoek je een mooie plek om tussen de middag te picknicken? In Wandelwijck vind je het Rosarium bijvoorbeeld: een rozentuin met meer dan 40 verschillende soorten rozen. In Plaswijckpark valt genoeg te beleven. Waar ga jij straks als eerste naartoe?

Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak

Adres

Plaswijckpark
Ringdijk 20
3053 KS Rotterdam

Openingstijden

* In het winterseizoen (van 31 oktober tot en met 24 maart 2017) is het park dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
* In het zomerseizoen (van 25 maart tot en met 29 oktober) is het Plaswijckpark dagelijks geopend van 10.00 tot 19.00 uur.

Aangepaste openingstijden
Op Nieuwjaarsdag is het Plaswijckpark gesloten.

Bereikbaarheid

Met de auto
Personenauto’s kunnen beperkt gratis parkeren op het parkeerterrein bij de ingang van het Plaswijckpark. Het parkeerterrein ligt aan de krusing Ringdijk/Adrianalaan.

Met het openbaar vervoer
Om het Plaswijckpark met het openbaar vervoer te bereiken reis je vanaf Station Rotterdam Centraal met tram 25 richting Schiebroek. Als je bij de halte Meidoornweide uitstapt ligt het park op 5 minuten loopafstand.

Vanaf Station Rotterdam Alexander neem je bus 35 richting Station Melanchtonweg en stap je uit bij de halte Plaswijckpark. Deze halte ligt op 100 meter afstand van de ingang van het park.

Extra informatie

  • Horecagelegenheid aanwezig
  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • Huisdieren toegestaan, mits aangelijnd
Kaartjes Plaswijckpark Rotterdam | Dagje weg in Zuid-Holland