Pretpark

Mini Mundi

Leef je uit in de leuke attracties van het pretpark en voel je een reus in Miniatuur Walcheren. Maak met de hele familie een spannend rondje in de achtbaan van het pretpark of kies voor een wat rustiger ritje in het treintje. Zwier en zwaai in de schommelschuit of draai rondjes in de hoge ballonnentoren. In het Miniatuur Walcheren draait de wereld om en voel je je een reus in miniatuur! Bekijk het indrukwekkende stadhuis van Middelburg, de Vlissingse boulevard en het abdijcomplex van Middelburg. De kleintjes kunnen zich helemaal uitleven in 0-4 land. Klimmen en glijden van het speeltoestel, spelen in de grote ballenbak en een rondje maken in de fietsweide op één van de loopauto's en fietsjes! Daarnaast is er voor de baby's een speciaal plekje met een zachte, hoge omheining waar ze op onderzoek uit kunnen gaan met de 'ontdek-slak'.

Filmpje | Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak

Adres

Mini Mundi
Podium 35
4337 WV Middelburg

Openingstijden

Klik voor de actuele openingstijden op de link op je e-ticket.

Bereikbaarheid

Met de auto
Je kunt je auto gratis parkeren bij ZEP Middelburg, het terrein waarop ook Mini Mundi zich bevindt.

Met het openbaar vervoer
Lijn 65 rijdt vanaf station Vlissingen van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.40 uur (niet tijdens feestdagen en schoolvakanties). Deze lijn stopt op ZEP Middelburg (nog 1 minuut lopen naar Mini Mundi).

Je kunt ook buslijn 57 (Connexion richting Vlissingen) richting Duunmede nemen vanaf het busstation naast het treinstation. Vanaf halte Duunmede is het nog 13 minuten lopen naar Mini Mundi.

Extra informatie

  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • Huisdieren toegestaan, mits aangelijnd
  • Horecagelegenheid aanwezig
Kaartjes Mini Mundi Middelburg | Dagje weg in Zeeland