Pretpark

Linnaeushof

Linnaeushof is Europa's grootste speeltuin. Hier spelen kinderen nog écht. De ruim driehonderdvijftig speeltoestellen en attracties bieden kinderen de mogelijkheid om actief te spelen, waarbij het gebruik van eigen energie en fantasie voorop staan. De perfecte locatie voor een dagje uit met familie!

De speeltuin heeft speeltoestellen en attracties zoals kabelbanen, een trampoline- en luchtkussencentrum, waterfietsen, karts, funny-wheels, hobbelfietsen, minigolfbanen en nog veel meer. Ook is er een afgeschermde en overzichtelijke peuter- en kleuterspeeltuin waar naar hartenlust gespeeld kan worden op de vele schommel, draai- en klimtoestellen. Voor de allerkleinsten is er Dreumesland: een veilige speelomgeving met minispeeltoestellen. Grotere kinderen leven zich bijvoorbeeld uit op de klimwand, skaterail en skiswing. Bij warm weer is waterspeeltuin De Oase open met spetterende waterspeeltoestellen. Zelfs als het af en toe regent, is spelen in Linnaeushof een feest. In de gezellige overdekte speeltuin zijn minicars, luchtskelters, lachspiegels, een speelstraat, schaduwkamer en een speelkasteel.

Filmpje | Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak

Adres

Linnaeushof
Glipperweg 4c
2104 AK Heemstede

Openingstijden

Linnaeushof is dagelijks geopend van 29 maart tot en met 30 september. In oktober is Linnaeushof geopend in de weekenden en van 23 tot en met 27 november. Het park is in elk geval geopend van 10.00 tot 17.00 en in de weekenden (met uitzondering van oktober) en schoolvakanties tot 18.00 uur.

Bereikbaarheid

Met de auto
Stel je navigatiesysteem in op Glipperweg 4c, 2104 AK Heemstede.

Met het openbaar vervoer
Neem vanaf station Haarlem of station Leiden bus 50 naar halte Linnaeushof.

Extra informatie

  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • Horecagelegenheid aanwezig
Kaartjes Linnaeushof Heemstede | Dagje weg in Noord-Holland