Pretpark

Het Arsenaal

Ahoy piraten, klaar voor het avontuur? Ben jij een goede piraat? Beleef het in een nieuw, bloedstollend avontuur in Het Arsenaal. Op de landtong waar nu Het Arsenaal staat is in 1607 onze nationale zeeheld Michiel Adriaansz de Ruyter geboren. Het Arsenaal heeft Zeelands grootste verzameling zeedieren in zeeaquaria. Hier zie je de wonderlijkste dieren uit de Noordzee en een bont gezelschap van allerlei vreemde, tropische wezens. Het aanraakbassin is DE attractie van deze onderwaterwereld. Je kan hier roggen en haaien aaien. Ontmoet piraten in een bloedstollende piratentheatershow en wordt meegenomen in een piratenavontuur: enteren? Schieten? Een kanon afvuren? Alle vaardigheden die een piraat nodig heeft, leer je op het Speeleiland. Een schip besturen, roeien met een roeiboot, een kanon afvuren. Je kan het niet vroeg genoeg leren als je een echte piraat wilt worden! Ahoy landrotten!

Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak

Adres

Het Arsenaal
Arsenaalplein 7
4381 BL Vlissingen

Openingstijden

Het Arsenaal is elke woensdag en vrijdag geopend van 12.00 tot 19.00 uur en elke zaterdag en zondag van 10.00 tot 19.00 uur. Tijdens schoolvakanties en van 3 april maart tot en met 5 november is het Arsenaal dagelijks van 10.00 tot 19.00 uur geopend.

Aangepaste openingstijden
Van 6 november tot en met 1 januari is het Arsenaal gesloten.

Bereikbaarheid

Met de auto
Volg de borden P-Arsenaal. Je kan bij het park tegen gemeentelijk tarief parkeren. De eerste drie uur zijn gratis.

Met het openbaar vervoer
Het Arsenaal kun je bereiken door vanaf Station Vlissingen de bus (lijn 56 of 58) naar de halte 'Betje Wolffplein' te nemen. Vanaf hier is het nog maar 5 minuten lopen naar het Arsenaal.

Extra informatie

  • Toegankelijk voor mindervaliden, met uitzondering van enkele attracties
  • Horecagelegenheid aanwezig
  • Huisdieren zijn niet toegestaan
  • Tip: Leuk te combineren met Reptielenzoo Iguana
Kaartjes Het Arsenaal Vlissingen | Dagje weg in Zeeland