Pretpark

Familiepark Drievliet

Familiepark Drievliet is gesloten voor het winterseizoen. In april 2018 gaat het park weer open.

Dagje Drievliet, wie wil dat nu niet? Drievliet is een attractiepark. Vroeger was Drievliet een buitenplaats met landschapstuinen. In 1938 kwam er een theetuin met schommels en wippen. Inmiddels is Drievliet een modern attractiepark met vele attracties, zoals de achtbaan Formule-X, de Hooizolder, de Jungle River, de Kopermijn, de Jungleshow, botsauto's, een amusementenhal en een kleutertuin. Er zijn heftigere, maar ook rustigere attracties in het park te vinden, zoals de zweefmolen en de carrousel. Familiepark Drievliet in Den Haag leent zich prima voor een bedrijfsuitje, familiedag en schoolreisje. Dit familiepark is geschikt voor groot en klein, waardoor iedereen het naar zijn zin heeft.

Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak

Adres

Familiepark Drievliet
Laan van 's-Gravenmade 81
2495 BD Den Haag

Openingstijden

Familiepark Drievliet is van april tot en met oktober geopend. Let op: in april, september en oktober is Drievliet niet alle dagen geopend. Kijk daarom voor de exacte openingstijden op de link op je e-ticket.

Bereikbaarheid

Met de auto
Familiepark Drievliet beschikt over een groot parkeerterrein met voldoende parkeergelegenheid. Het parkeren kost €7,00 per bezoek.

Met het openbaar vervoer
Familiepark Drievliet is met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken via Station Den Haag Centraal. Vanaf het station kun je tram 15 richting Nootdorp en bus 30 richting Naaldwijk nemen en uitstappen bij de halte Laan van 's-Gravenmade. Vanaf de bushalte is het nog 6 minuten lopen naar het park.

Extra informatie

  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd
  • Horecagelegenheid aanwezig
  • Tip: Leuk te combineren met SEA LIFE Scheveningen
Kaartjes Drievliet Den Haag | Dagje weg in Zuid-Holland