Pretpark

Familiepark DippieDoe

Familiepark DippieDoe is het grootste in- en outdoor speelpark van Nederland. Het park is overzichtelijk, weersonafhankelijk en kindvriendelijk! Het buitenspeelpark is omzoomd met een veilig hek. Tevens is het zwemgedeelte afgesloten. De allerkleinsten kunnen lekker ravotten in de Softplayhoek. De Tyfoon is een achtbaan voor echte waaghalzen waarbij de orkaandrempel wordt opgezocht tijdens een spectaculaire rit! Test je kennis over de verkeersregels en stap op een polderkar en kom stoplichten, zebrapaden, rotondes tegen in het verkeerspark. Daarna kom je tot rust bij één van de 'dinner points' op het park. Maak onbeperkt gebruik van alle attracties. Klimmen, glijden, zweven, voor ieder wat wils. Geen fijn weer? Geen probleem! In het binnenspeelland met de leukste kinderkermis zal geen kind zich vervelen.

Filmpje | Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak

Adres

Familiepark DippieDoe
Ekkersweijer 1
5681 RZ Best

Openingstijden

Hoogseizoen
DippieDoe is van april tot en met augustus dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur, maar in april gaan de buitenattracties pas open om 12.30 uur. In september en oktober is DippieDoe op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag en dagelijks in de schoolvakanties geopend van 10.00 tot 18.00 uur, maar in oktober gaan de buitenattracties pas open om 12.30 uur.

Laagseizoen
In het laagseizoen van november tot en met maart is DippieDoe INDOOR op woensdag en vrijdag geopend van 12.30 tot 18.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur. Tijdens de schoolvakanties is DippieDoe INDOOR dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Aangepaste openingstijden
DippieDoe is gesloten op Eerste Kerstdag en gaat op 24 en 31 december al om 16.00 uur dicht.

Bereikbaarheid

Met de auto
Familiepark DippieDoe beschikt over een grote parkeerplaats met voldoende parkeergelegenheid.

Met het openbaar vervoer
Familiepark DippieDoe is moeilijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Extra informatie

  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • Huisdieren zijn niet toegestaan
  • Horecagelegenheid aanwezig
  • Kinderen jonger dan 13 jaar mogen alleen onder toezicht van een volwassene binnen en buiten spelen
  • Tip: Leuk te combineren met BestZOO
Kaartjes Familiepark DippieDoe Best | Dagje weg in Noord-Brabant