Pretpark

Drouwenerzand Attractiepark

Drouwenerzand is gesloten voor het winterseizoen. In april 2018 gaat het park weer open.

Durf jij het aan? De XLR8 gaat binnen één seconde van 0 naar 65 km per uur, voor de echte lefgozers dus! De attracties en speeltoestellen in Drouwenerzand zijn speciaal uitgezocht voor kinderen vanaf ongeveer 3 jaar. Kom ook giga-griezelen in het spookhuis, breek de hoogste golven - zonder zelf nat te worden - in de Piratenboot of bestuur zelf een prachtige oldtimer. Voor elke durfal, groot en klein, is er meer dan genoeg te beleven. Kinderen kunnen zich urenlang vermaken, maar ook ouders zullen zich zeker niet vervelen. Eventjes uitgespeeld? Op verschillende terrassen in het attractiepark kun je, onder het genot van een hapje en drankje, even uitblazen. Een bezoek aan het voordeligste pretpark van Europa is altijd een feestje!

Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak

Adres

Drouwenerzand Attractiepark
Gasselterstraat 7
9533 PC Drouwen

Openingstijden

Attractiepark Drouwenerzand is dagelijks geopend van april tot en met oktober, met uitzondering va onderstaande data.

Aangepaste openingstijden
Gesloten op de volgende data:
* 3 t/m 7 april
* 10 t/m 13 april
* 18 t/m 22 september
* 25 t/m 29 september
* 2 t/m 6 oktober
* 10 t/m 13 oktober
* 30 en 31 oktober

Bereikbaarheid

Met de auto
Attractiepark Drouwenerzand beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Parkeermunten kosten €3,50 per auto en zijn verkrijgbaar aan de kassa. Let op! Wanneer je Drouwenerzand met de auto wilt bereiken moet je bij het invoeren van de adresgegevens in het navigatiesysteem niet de postcode invoeren. Doe je dit wel dan word je naar de Gasselterstraat in het dorpje Bronnegerveen geleid. Let er dus goed op dat je de straatnaam Gasselterstraat 7 én de woonplaats Drouwen invoert.

Met het openbaar vervoer
Attractiepark Drouwenerzand is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Station Emmen kun je bus 59 richting Gieten nemen en uitstappen bij de halte Markeweg. Vanaf de halte is het nog 3 minuten lopen naar het park. Vanaf Station Assen kun je bus 24 richting Stadskanaal of bus 110 richting Gieten nemen. Bus 24 stopt bij de halte P+R/N34 in Borger en bus 110 stopt bij de halte OV Knooppunt N33/N34 in Gieten. Bij deze twee haltes kun je overstappen op bus 59 richting Gieten en uitstappen bij de halte Markeweg die op 3 minuten loopafstand van het attractiepark ligt.

Extra informatie

  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • Huisdieren niet toegestaan met uitzondering van geleidehonden
  • Horecagelegenheid aanwezig
  • Tip: Leuk te combineren met het Hunebedcentrum
Kaarten Attractiepark Drouwenerzand | Dagje weg in Drenthe