Pretpark

Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn is gesloten voor het winterseizoen. In april 2018 gaat het park weer open.

Verscholen in de bossen van de Sallandse Heuvelrug wachten ruim 30 topattracties en shows: twee spetterende wildwaterbanen, drie spectaculaire achtbanen, een zweefmolen, een lasergame, Dreumesland voor kleine avonturiers en nog veel meer! In 2017 wordt het attractieaanbod verder uitgebreid met een nieuwe spectaculaire attractie: de allereerste Mega Disk’O in Nederland. Een bijzondere familieattractie die nog niet te vinden is in Nederland. Met de komst van deze attractie kunnen families nóg meer avonturen beleven in het park.Bovendien is Avonturenpark Hellendoorn in 2016 gekozen tot het best gewaardeerde pretpark van Nederland met een waardering van 9,1!

Lekker griezelen
Van 2 t/m 30 oktober 2017 is Avonturenpark Hellendoorn helemaal in Halloween-sferen met Heksendoorn.

Filmpje | Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak

Adres

Avonturenpark Hellendoorn
Luttenbergerweg 22
7447 PB Hellendoorn

Openingstijden

Avonturenpark Hellendoorn is geopend van 8 april tot en met 29 oktober 2017. Let op: Avonturenpark Hellendoorn is gedurende het seizoen op een aantal doordeweekse dagen gesloten. Op je e-ticket vind je een link naar de actuele openingstijden.

Zinderende Zomeravonden
Dit jaar organiseert Avonturenpark Hellendoorn 4 Zinderende Zomeravonden! Op 26 juli en 2, 9 en 16 augustus kun je extra lang genieten in Avonturenpark Hellendoorn. De attracties zijn open tot 21.30 uur. De avond wordt afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow om 21.45 uur.

Bereikbaarheid

Met de auto
Als je Avonturenpark Hellendoorn met de auto bezoekt kun je parkeren op de parkeerplaats van het park. Deze parkeerplaats ligt tegenover de hoofdingang. De parkeerkosten bedragen €7,00 per bezoek.

Met het openbaar vervoer
Avonturenpark Hellendoorn is gemakkelijk te bereiken via Station Nijverdal. Je kunt vanaf daar bus 96 richting Hellendoorn nemen en uitstappen bij bushalte avonturenpark Hellendoorn. vanaf de halte is het nog 2 minuten lopen naar het park.

Extra informatie

  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • Honden zijn toegestaan, maar moeten wel te allen tijde aangelijnd zijn
  • Horecagelegenheid aanwezig
Kaartjes Avonturenpark Hellendoorn | Dagje weg in Overijssel