Pretpark

Attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland biedt meer dan dertig attracties voor jong en oud, buiten en overdekt. Ontdek ze allemaal! Even bijkomen? Geniet dan van een vrolijke of spannende show, of neem een hapje of drankje op één van de vele terrasjes. Ontdek en ontspan in de Magische vallei. Stap in de verdraaid magische achtbaan Dwervelwind, ga op een wildwaterexpeditie op de Djengu River. Maak eindeloos lang plezier in het Land van Toos. Stap in de indoor-achtbaan Boomerang voor een razendsnelle rit of ontdek magische krachten in het Toverhuis. Wandel vervolgens door het oude Griekse rijk van mythen en heroïsche verhalen met als het hoogtepunt Troy, de hoogste, snelste en langste houten achtbaan van de Benelux! Ga op avontuur in de Magic Forest en klauter door de metershoge touwbruggen. Of ga op avontuur in de boomstammen-wildwaterbaan Backstroke en de Woudracer-bobbaan. Kom dan langs bij één van de shows na alle spannende attracties.

Filmpje | Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak

Adres

Attractiepark Toverland
Toverlaan 2
5975 MR Sevenum

Openingstijden

Attractiepark Toverland is op werkdagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur en in de weekenden en de kerstvakantie van 10.00 tot 18.00 uur.

Bereikbaarheid

Met de auto
Attractiepark Toverland beschikt over een ruime parkeerplaats direct naast het park. Parkeerkaarten zijn te koop bij de ingang van het park.

Met het openbaar vervoer
Het openbaar vervoer richting Toverland wordt verzorgd door Veolia.
Maandag tot en met vrijdag rijdt overdag een vaste bus (lijn 68) vanuit treinstation Horst-Sevenum. 's Avonds en in het weekend dient buslijn 65 tenminste één uur van te voren gereserveerd te worden via tel. 0900-0699.

Extra informatie

  • Grotendeels toegankelijk voor mindervaliden
  • Huisdieren niet toegestaan, met uitzondering van hulphonden
  • Horecagelegenheid aanwezig
Kaartjes Toverland Sevenum | Dagje weg in Limburg