Pretpark

Attractiepark Slagharen

Het avontuur gaat door! Kom naar attractiepark Slagharen en stap in de wereld van cowboys en indianen. In meer dan dertig spannende attracties en shows beleef je hier samen met je kinderen een onvergetelijk Wild West-avontuur. Nieuw in 2017 is de spectaculaire Gold Rush, de eerste achtbaan in Nederland waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 95 km per uur vliegt! Datzelfde gevoel van opwinding hadden de pioniers ook toen ze rond 1800 het Wilde Westen ontdekten.

Houd je van water, slingerende glijbanen, bubbelbad en buitenstrand, breng dan ook een bezoek aan waterpark Aqua Mexicana. Roetsj van een van de glijbanen, met je eigen muziek en lichteffecten en plons honderd meter verder in het water. Er is een waterspeeltuin voor de kleintjes, een door palmbomen omgeven bubbelbad en in de zomer een echt buitenstrand. Kaartjes voor Aqua Mexicana zijn apart te bestellen online of bij de kassa.

Filmpje | Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak

Adres

Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Zwarte Dijk 37
7776 PB Slagharen

Openingstijden

Attractie- & Vakantiepark Slagharen is tot 17 december geopend op zaterdag en zondag. Ook de gehele kerstvakantie geopend tot en met 7 januari 2018.

Bereikbaarheid

Met de auto
Wanneer je attractiepark Slagharen bezoekt kun je parkeren op de grote parkeerplaats tegenover de ingang van het park. Het kost €7,50 per auto om hier te parkeren.

Met het openbaar vervoer
Attractiepark Slagharen is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Station Zwolle kun je bus 29 richting Coevorden nemen en uitstappen bij de halte attractiepark Slagharen. Vanaf daar is het nog 1 minuut lopen naar het park. Als je vanaf station Hardenberg komt kun je bus 30 richting Hoogeveen nemen. Deze bus stopt ook bij de halte attractiepark Slagharen.

Extra informatie

  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • Huisdieren zijn toegestaan, mits aangelijnd
  • Horecagelegenheid aanwezig
Kaartjes Attractiepark Slagharen | Dagje weg in Overijssel