Pretpark

Amusementspark Tivoli

Amusementspark Tivoli is momenteel gesloten in verband met de winterstop. Vanaf april 2018 is het park weer geopend.

In Amusementspark Tivoli vind je botsboten, luchtkussen, zweefmolen, trampolines, botsauto's, draaimolen, treintjes, buggy's, midgetgolfbaan en nog veel meer... Of stap in de achtbaan met scherpe bochten voor echte waaghalzen die wel houden van snelheid en spektakel, maar nog niet over de kop willen. Regelmatig is er leuke animatie in het park. Park Tivoli stimuleert kinderen om actief te bewegen. Zo kunnen zij lekker bewegen en hun fantasie de vrije loop laten gaan met de Sona Boog, een interactief geluidsspeeltoestel voor jong en oud. Echte klussers kunnen hun handen uit de mouwen steken en zelf ook lekker bouwen. Maak dan je eigen hut in Toffi's Bouwplaats! Regent het? Geen probleem: er kan gewoon doorgespeeld worden in onze binnenspeeltuin Circus Fun City met klim- en klautertoestellen, ballenbakken, glijbanen, touwbruggen en playstations! Het pretpark is veilig, kindvriendelijk en niet alleen leuk, maar ook betaalbaar.

Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak

Adres

Amusementspark Tivoli
Oude Kleefsebaan 116
6571 BK Berg en dal

Openingstijden

Amusementspark Tivoli is vanaf 23 oktober 2017 met winterstop. Van 4 november 2017 tot en met 11 maart 2018 kun je terecht bij Winter Tivoli. Vanaf april 2018 is het park weer gewoon geopend.

Bereikbaarheid

Met de auto
Amusementspark Tivoli beschikt over een groot parkeerterrein met voldoende parkeerplekken dichtbij de ingang van het park.

Met het openbaar vervoer
Amusementspark Tivoli is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Je kunt vanaf station Nijmegen Centraal buslijn 8 nemen richting Berg en Dal. Als je uitstapt bij de halte Groot Berg en Dal is het nog 5 minuten lopen naar het park.

Extra informatie

  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • Honden zijn toegestaan, maar moeten altijd aangelijnd zijn
  • Horecagelegenheid aanwezig
  • Eigen eten en drinken meenemen is toegestaan
  • Tip: Leuk te combineren met het Afrika Museum
Kaartjes Amuseumentspark Tivoli Berg en Dal | Dagje weg in Gelderland