Museum

Witte de With Center for Contemporary Art

Witte de With Center for Contemporary Art is een toonaangevende openbare instelling voor hedendaagse kunst en fungeert als een platform voor opkomende en gevestigde kunstenaars, curatoren en schrijvers uit de hele wereld. Het is dan ook de plek voor kritische reflectie op actuele vraagstukken door middel van innovatieve tentoonstellingen, theoretische en educatieve programma's, discussie, onderzoek en publicaties.

Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak

Adres

Witte de With Center for Contemporary Art
Witte de Withstraat 50
3012 BR Rotterdam

Openingstijden

Witte de With is geopend van dinsdag tot en met zondag, van 11:00 tot 18:00 uur.

Aangepaste openingstijden
Witte de With is gesloten op maandagen en op 1 januari (nieuwjaarsdag), 27 april (Koningsdag) en 25 december (Eerste Kerstdag). Tijdens het International Film Festival Rotterdam, op Tweede Paasdag, Tweede Pinksterdag en Tweede Kerstdag is Witte de With ook op maandag open.

Bereikbaarheid

Met de auto
In het centrum van Rotterdam kun je betaald parkeren. Je kunt ook parkeren in de Westblaak garage op de Hartmansstraat 24.

Met het openbaar vervoer
Vanaf Centraal Station Rotterdam is het ongeveer 17 minuten lopen naar Witte de With Center for Contemporary Art. Ook kun je tram 20 richting Lombardijen of tram 7 richting Willemsplein / Nesserdijk nemen en uitstappen bij halte Museumpark.
Kaartjes Witte de With Rotterdam | Dagje weg in Zuid-Holland