Museum

Villa Zebra
Zelf!

In de tentoonstelling ZELF! in Villa Zebra komen peuters en kleuters spelenderwijs in aanraking met hedendaagse kunst. De vijf speel- en kunstinstallaties stimuleren de verbeeldingskracht, taalontwikkeling, motoriek en creativiteit van jonge kinderen. Je gaat samen met je kind op ontdekkingstocht, voert leuke gesprekken, vertelt verhalen en stelt elkaar vragen. Een wisselend aanbod van korte workshops vormt onderdeel van het bezoek. Ontdek het ZELF!

In ZELF! zijn kunstwerken en installaties te zien van: Peter de Boer, Jeannette Ephraïm, Maranke Rinck & Martijn van der Linden, Kwannie Tang & Man-Yee Mok van Studio MAKY en Birgit Verwer.

Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak

Adres

Villa Zebra
Stieltjesstraat 21
3071 JV Rotterdam

Openingstijden

Villa Zebra is geopend op woensdag, vrijdag en in het weekend van 12:00 tot 17:00 uur.

Aangepaste openingstijden
In de schoolvakanties (regio midden) is Villa Zebra ook open op dinsdag en donderdag. Villa Zebra is gesloten op alle maandagen, 1 januari, 27 april, 25 en 26 december en 31 december.

Bereikbaarheid

Met de auto
Je kunt betaald parkeren op het terrein aan de voorzijde van Villa Zebra of gratis parkeren aan de overzijde van de Koningshaven op het Noordereiland. Villa Zebra beschikt niet over een eigen invalidenparkeerplaats maar met de auto kun je tot vlakbij de voordeur komen.

Met het openbaar vervoer
Villa Zebra is bereikbaar met tram 20, 23, 25 en met de metro. Stap uit bij halte Wilhelminaplein. Vanaf hier is het 5 minuten lopen naar Villa Zebra. Je kunt ook bus 32 of 47 nemen en uitstappen bij halte Koninginnebrug. Ook hiervandaan is het 5 minuten lopen.

Extra informatie

  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • Horecagelegenheid aanwezig
  • Toegang is inclusief workshops
Kaartjes Villa Zebra, Zelf! | Dagje weg in Zuid-Holland