Museum

Villa Zebra
Diep in het bos

Diep in het bos is het mysterieus en spannend. Vreemde geluiden geven je het gevoel dat je er niet alleen bent. Je kunt dwalen, fantaseren en onderzoeken; stap voor stap kom je dieper in het bos.

Een aantal kunstenaars daagt je bij Villa Zebra uit met speciaal voor deze tentoonstelling gemaakte kunstinstallaties. Zo kun je meebouwen aan het groeiende kunstwerk van Katrijn Verstegen, opgaan in de enorme tekeningen van Anouk Griffioen en kom je het laboratorium van Toine Klaassen tegen.

Filmpje | Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak

Adres

Villa Zebra
Stieltjesstraat 21
3071 JV Rotterdam

Openingstijden

Villa Zebra is geopend op woensdag, vrijdag en in het weekend van 12:00 tot 17:00 uur.

Aangepaste openingstijden
In de schoolvakanties (regio midden) is Villa Zebra ook open op dinsdag en donderdag. Villa Zebra is gesloten op alle maandagen, 1 januari, 27 april, 25 en 26 december en 31 december.

Bereikbaarheid

Met de auto
Je kunt betaald parkeren op het terrein aan de voorzijde van Villa Zebra of gratis parkeren aan de overzijde van de Koningshaven op het Noordereiland. Villa Zebra beschikt niet over een eigen invalidenparkeerplaats maar met de auto kun je tot vlakbij de voordeur komen.

Met het openbaar vervoer
Villa Zebra is bereikbaar met tram 20, 23, 25 en met de metro. Stap uit bij halte Wilhelminaplein. Vanaf hier is het 5 minuten lopen naar Villa Zebra. Je kunt ook bus 32 of 47 nemen en uitstappen bij halte Koninginnebrug. Ook hiervandaan is het 5 minuten lopen.

Extra informatie

  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • Horecagelegenheid aanwezig
  • Toegang is inclusief workshops
Kaartjes Villa Zebra, Diep in het bos | Dagje weg in Zuid-Holland