Museum

Van Abbemuseum
Van Abbe en De Stijl

De nieuwe tentoonstelling in het Van Abbemuseum staat in het teken van De Stijl, aansluitend op het themajaar 'Mondriaan tot Dutch Design'. De tentoonstelling begint met de topstukken van onder andere De Stijl-kunstenaar Theo van Doesburg en eindigt met hedendaagse moderne werken die geselecteerd zijn door masterstudenten van Design Academy Eindhoven.

Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak

Adres

Van Abbemuseum
Bilderdijklaan 10
5611 NH Eindhoven

Openingstijden

Het Van Abbemuseum is van dinsdag tot en met zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Op donderdag is het museum open tot 21.00 uur.

Aangepaste openingstijden
Op Tweede Paasdag en Tweede Pinksterdag is het Van Abbemuseum geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Het museum is gesloten op Nieuwjaarsdag, Koningsdag en eerste Kerstdag.

Bereikbaarheid

Met de auto
Parkeergarage Stadskantoor/Van Abbemuseum (Stadhuisplein 1) en Parkeergelegenheid de Heuvelgalerie (Ten Hagestraat 6) liggen op 5 minuten loopafstand van het Van Abbemuseum. Er bevinden zich twee parkeerplaatsen voor mindervaliden bij de hoofdingang van het museum en twee bij de achteringang aan de Stratumsedijk 2.

Met het openbaar vervoer
Vanaf Station Eindhoven kun je bus 7 richting Aalst Ekenrooi en bus 17 richting Genneper Parken nemen en uitstappen bij de halte Stadhuisplein. Vanaf de halte is het nog 4 minuten lopen naar het museum.

Extra informatie

  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • Huisdieren niet toegestaan, met uitzondering van blindengeleidehonden en hulphonden
  • De luisterroute met verhalen van het museum is ook beschikbaar in gebarentaal
  • Horecagelegenheid aanwezig
Kaartjes Van Abbe en De Stijl, Van Abbemuseum | Dagje weg in Eindhoven