Museum

PSV Museum

Ontdek de wereld van PSV en reis door de clubhistorie! Maak kennis met oude helden zoals Jan van Beveren en sambavoetballer Romário. Bewonder de grootste prijzen uit de clubhistorie en beleef rood en wit op een interactieve manier tijdens je bezoek aan het PSV Museum. Bijzondere memorabilia, foto’s en unieke videobeelden zijn voor jou geselecteerd. Met de gratis audioguide krijg je ook nog eens extra informatie en bijzondere geluidsfragmenten te horen. Met een touchscreen wereldbol vol bijzondere plaatsen, een periscoop waarmee je een kijkje in het stadion kunt nemen, het Phoxy Veld waar een balletje getrapt kan worden én de mogelijkheid om je favoriete elftal samen te stellen, is het museum ook voor kinderen een ware belevenis! Met een quiz kunnen ze de leukste weetjes uit de historie ontdekken én kans maken op twee toegangskaarten voor een thuiswedstrijd van PSV. Laat je verrassen door de rijke historie van PSV!

Met de PSV Stadiontour breng je een bezoek aan het veld, de spelerstunnel en de kleedkamers! Ook kom je op bijzondere plaatsen zoals het Perscentrum, de Bestuursloge en de Sponsoretage. De gids vertelt je leuke anekdotes en wetenswaardigheden over PSV. Een stadiontour is inclusief een museumbezoek.

Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak

Adres

PSV Museum
Stadionplein 4
5616 RX Eindhoven

Openingstijden

Het PSV Museum is maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Aangepaste openingstijden
Op wedstrijddagen, met uitzondering van zondag, is het PSV Museum tot vier uur voor de wedstrijd geopend.

Bereikbaarheid

Met de auto
Wanneer je het PSV Museum bezoekt kun je gebruik maken van de gratis parkeergelegenheid op P2-Bezoekers. Deelnemers aan de PSV Stadiontour kunnen gratis parkeren op P2 aan de Frederiklaan. Vanaf daar is het nog 9 minuten lopen naar het stadion.

Met het openbaar vervoer
Het PSV Museum is vanaf Station Eindhoven makkelijk te bereiken door bus 16 richting Veldhoven, bus 18 richting Oerle en bus 401 richting Airport via Meerhoven te nemen. Je moet dan uitstappen bij de halte 'Philips Stadion' en vanaf daar is het nog 1 minuut lopen naar het museum.

Extra informatie

  • Horecagelegenheid aanwezig
  • Breid je bezoek uit met een stadiontour
Kaartjes PSV Museum Eindhoven |Dagje weg in Noord-Brabant