Museum

Philips Museum

Philips ontwikkelde zich van een kleine gloeilampenfabrikant tot een groot en toonaangevend wereldconcern. In het museum krijg je een fascinerend beeld van haar invloed op het gebied van duurzame verlichting en gezond leven. Vanaf de start van de onderneming in 1891 tot en met de innovaties van morgen. Ervaar in de nieuwe interactieve ‘Innovation and you’ Experience hoe nieuwe technologieën op het gebied van gezondheid en duurzame verlichting bijdragen aan het verbeteren van het leven van miljarden mensen wereldwijd.

Filmpje | Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak

Adres

Philips Museum
Emmasingel 31
5611 AZ Eindhoven

Openingstijden

Het Philips Museum is geopend van dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Tijdens schoolvakanties (basisonderwijs) is het museum ook op maandag open. (Maandagen in de zomervakantie: 11 juli t/m 29 augustus).

Op 1 januari, 25 februari, 16 en 27 april, 5 juni en 25 en 26 december is het museum gesloten.

Bereikbaarheid

Met de auto
In de omgeving van het Philips Museum kun je alleen betaald parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is Admirant (Emmasingel 29).

Met het openbaar vervoer
Het Philips Museum bevindt zich op 10 minuten lopen van het centraal station van Eindhoven. Ook met de bus is het museum goed bereikbaar. Neem bus 7, 14, 19, 149, 150 en 174 wn stap uit bij halte Piazza of Vrijstraat.

Extra informatie

  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • Huisdieren niet toegestaan, met uitzondering van hulphonden
  • Horecagelegenheid aanwezig
Kaartjes Philips Museum Eindhoven | Dagje weg in Noord-Brabant