Museum

Maritiem Museum
Expeditie Knappe Koppen

Neem jij ook wel eens een insect onder de loep? Of teken je graag tot in detail een blaadje na? Dan ben je echt een onderzoeker in de dop. In de familietentoonstelling ‘Expeditie Knappe Koppen’ in het Maritiem Museum speur je naar de oplossing van het raadsel en gebruik je de skills van onderzoekers die je voor gingen. Wat drijft jou? Ben je ook avontuurlijk? Ga mee op ontdekkingsreis!

In deze tentoonstelling maak je niet alleen kennis met vier belangrijke wetenschappers uit de zeventiende eeuw; je leert ook André Kuipers op een nieuwe manier kennen. Zijn liefde voor ruimtevaart ontstond namelijk uit een voorliefde voor de VOC. Als astronaut en wetenschapper herkent André Kuipers de veelzijdigheid, nieuwsgierigheid en het lef van zijn voorgangers.

Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak

Adres

Maritiem Museum
Leuvehaven 1
3011 EA Rotterdam

Openingstijden

Het Maritiem Museum is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, van 10.00 tot 17.00 uur en op zon- en feestdagen van 11.00 tot 17.00 uur. Het museum is gesloten op maandag, Nieuwjaarsdag, Koningsdag en Eerste Kerstdag.

Aangepaste openingstijden
Tijdens schoolvakanties is het museum ook op maandag geopend.

Bereikbaarheid

Met de auto
Het Maritiem Museum heeft géén eigen parkeergelegenheid. In de directe omgeving, langs de Schiedamsedijk of in de parkeergarages in het centrum, kun je betaald parkeren.

Met het openbaar vervoer
Neem vanaf Rotterdam Centraal bus 32 en stap uit bij halte Westblaak.

Extra informatie

  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • Huisdieren niet toegestaan, met uitzondering van blindengeleidehonden
  • Horecagelegenheid aanwezig
Kaartjes Maritiem Museum, Expeditie Knappe Koppen | Dagje weg in Zuid-Holland