Iets actiefs

Zippa Zebra's Funjungle

Ben jij klaar om plezier te hebben? Kom naar de leukste jungle! Jouw avontuur kan beginnen, in het mooiste indoor speelparadijs van Nederland! Vermaak je met de luchtkussens, ballenbaden, glijbanen, tokkelbanen, slingertouwen, apenkooi, klimtoestellen en in de schietkooi. Race op het fietscircuit of op het scootercircuit, spring op de trampolines, ravot in de peuterhoek, dans in de disco en griezel in het spookhuis. Dit speelparadijs is een echte jungle met planten, camouflagenetten, bananenbomen, knuffelbeesten en ga zo maar door. De jungle is onlangs uitgebreid met een dubbele rodelbaan van vijftien meter lang waar je met een sleetje af kan zoefen. Dan is er nog een klimwand voor de wat oudere kinderen, een voetbalkooi en de peuterhoek welke is vergroot met een mega Lego bouwhoek. Voor de ouders staan er tafels met lectuur klaar zodat er wat te lezen is terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn. Zippa Zebra's Funjungle wenst je Beestachtig veel plezier!

Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak

Adres

Zippa Zebra's Funjungle
Groenewegenstraat 21
7901 ED Hoogeveen

Openingstijden

Zippa Zebra's Funjungle is op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur geopend. In vakanties in regio Noord is Zippa Zebra's Funjungle de gehele week geopend.

Aangepaste openingstijden
Zippa Zebra's Funjungle is op feestdagen geopend, van 10.00 tot 17.00 uur. Op Eerste Paas-, Pinkster- en Kerstdag, Koningsdag en Oud- en Nieuwjaarsdag is Zippa Zebra gesloten.

Bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer
Neem vanaf station Hoogeveen bus 31 naar halte Griendtsveenweg. Vanaf daar is het 5 minuten lopen naar Zippa Zebra's Funjungle.
Kaartjes Zippa Zebra's Funjungle | Dagje weg in Drenthe