Iets actiefs

Tessel Air

Tessel Air is gesloten voor het winterseizoen. In april 2018 kun je weer een vliegles boeken.

Heb je er altijd al van gedroomd om zelf een vliegtuig te besturen? Grijp dan nu je kans bij Tessel Air en boek een vliegles. Het eiland Texel is al prachtig, maar vanuit de lucht is het nog veel mooier. Zelf boven het eiland vliegen tijdens een proefles zal een onvergetelijke ervaring zijn. Tessel Air is nauw verbonden met Paracentrum Texel. Ondanks de groei die beide bedrijven hebben doorgemaakt, is de informele persoonlijke sfeer gebleven. Tessel Air mag met recht het gezelligste vliegbedrijf van Nederland genoemd worden.

Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak

Adres

Tessel Air
Postweg 128
1795 JS De Cocksdorp

Openingstijden

Tessel Air (Proefvliegles) is dagelijks geopend van april tot en met oktober. In de winter is Tessel Air slechts beperkt geopend. Neem daarom ruim van te voren contact op met Tessel Air als je in de winter wilt vliegen.

Bereikbaarheid

In Den Helder neem je de boot naar Texel. De boot vertrekt vanaf 7.30 elk uur op het halve uur, dus om 7.30, 8.30, 9.30, etc. In het hoogseizoen en in de weekenden zijn er extra afvaarten op het hele uur.

Vanaf de boot rijd je richting Den Burg. Bij de tweede rotonde (afslag 10) ga je rechtsaf richting De Cocksdorp. Vanaf hier wordt het vliegveld aangegeven en zie je het Paracentrum vanzelf aan je rechterhand.

Extra informatie

  • Reserveren is noodzakelijk. De instructies hiervoor staan op je e-ticket.
  • De vliegles duurt 20 minuten, bestaande uit 10 minuten uitleg en 10 minuten zelf vliegen.
Kaartjes Tessel Air | Dagje weg op Texel