Iets actiefs

Indoor Skydive Roosendaal

Indoor Skydive Roosendaal biedt jou de unieke 'vrije val' ervaring, zonder dat je daarvoor uit een vliegtuig hoeft te springen. In Roosendaal staat het enige Indoor Skydive Centrum van Nederland, waar je kunt indoor skydiven. In een windtunnel zweef je alsof je een echte vrije val maakt. Puur op de kracht van de wind. Een onvergetelijke ervaring! Je krijgt een uitgebreide begeleiding voordat jij de windtunnel instapt van een professionele instructeur. Deze leert jou aan de hand van een instructievideo hoe je moet indoor skydiven. Ready to fly? Ga naar Indoor Skydive Roosendaal voor deze onvergetelijke ervaring. Zweef op de kracht van de wind, laat de adrenaline door je lijf gieren en geniet van het moment!

Filmpje | Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak

Adres

Indoor Skydive Roosendaal
De Stok 24
4703SZ Roosendaal

Openingstijden

Indoor Skydive Roosendaal is geopend op dinsdagavond van 18.00 tot 21.00 uur. Van woensdag tot en met vrijdag kun je terecht van 13.00 tot 21.00 uur. Indoor Skydive is op zaterdag en zondag geopend van 9.00 tot 21.00 uur.

Aangepaste openingstijden
Op eerste kerstdag en nieuwjaarsdag is Indoor Skydive Roosendaal gesloten.

Bereikbaarheid

Met de auto
Bij Indoor Skydive Roosendaal is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Met het openbaar vervoer
Vanaf treinstation Roosendaal neem je bus 112 of 104 richting Bergen op Zoom. Je stapt uit bij halte Rosada/Outletcentre. Vanaf daar is het zo'n 10 minuten lopen naar Indoor Skydive Roosendaal.

Extra informatie

  • Geschikt voor iedereen ouder dan 4 jaar
  • Ook geschikt voor mindervaliden
  • Horecagelegenheid aanwezig
Kaartjes Indoor Skydive Roosendaal | Dagje weg in Noord-Brabant