Iets actiefs

Bungy Jump Holland

Ben je op zoek naar een adrenalinekick, een spectaculair cadeau voor iemand anders of gewoon een ervaring om nooit te vergeten? Dan ben je bij Bungy Jump Holland aan het juiste adres.

Vanaf de Jumpsite op de Pier maak je een val van 60 meter, kom je oog in oog te staan met de golven van de Noordzee en overzie je het strand en de hele boulevard. Vind je het toch een beetje eng? Neem dan een vriend of vriendin mee en maak een duosprong.

Ben je er klaar voor? Nee natuurlijk niet! Maar toch raap je al je moed bij elkaar en waag je de sprong in het diepe. Aaaaaaah! Wat een ervaring!

Filmpje | Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak

Adres

Bungy Jump Holland
Strandweg 150-154
2586 JW Den Haag

Openingstijden

Van 1 oktober tot en met 31 maart is Bungy Jump Holland alleen op zaterdag en zondag geopend van 11:00 tot 18:00 uur.

Let op: Deze openingstijden zijn afhankelijk van het weer. Bij slecht weer kan Bungy Jump Holland gesloten zijn. Wil je zeker weten of je op de dag van jouw keuze kunt springen? Bel dan met de Bungy Phone: 070 - 2211138.

Bereikbaarheid

Met de auto
In de omgeving van de Pier kun je parkeren bij parkeergarage Kurhaus (Gevers Deynootplein 189) of Nieuwe Parklaan (Nieuwe Parklaan 248). Je kunt ook je auto parkeren bij P+R Hoornwijck (Laan van Hoornwijck 38). Dit is verder weg, maar hiervandaan kun je met tram 15 of 5 makkelijk naar de Pier. Een dagkaart inclusief openbaar vervoer kost maar €4,- ('s avonds en in het weekend maar €2,-).

Met het openbaar vervoer
Vanaf de stations Hollands Spoor en Den Haag Centraal kun je tram 1 of 9 of bus 22 naar De Pier nemen. Je kunt uitstappen bij het Kurhaus, vanaf daar is het enkele minuten lopen naar de Pier. Het openbaar vervoer richting Scheveningen rijdt van 07.00 tot 24.00 uur.

Extra informatie

  • Reserveren is niet nodig, behalve voor groepen groter dan 10 personen
  • Ben je jonger dan 18 jaar? Dan heb je schriftelijke toestemming van je ouders nodig om te springen.
kaartjes Bungy Jump Holland | Dagje weg in Zuid-Holland