Iets actiefs

Break Out Grunopark
Klimpark Groningen

Het klimpark is gesloten vanaf 31 oktober. In het voorjaar van 2017 gaat het park weer open!

Klimpark Groningen is een geweldige ervaring voor jong en oud! Het parcours leg je af door van platform naar platform te lopen over verschillende hindernissen. Van een brug met losse balkjes tot een verticaal net. De hindernissen zijn stuk voor stuk verschillend en uitdagend. Klimmers worden met een continue zekersysteem vastgezet aan de “life-line” om de veiligheid te waarborgen.

Na het bekijken van een instructiefilm krijg je een klimgordel uitgereikt, die je samen met de instructeur aantrekt. Hierna krijg je je zekersysteem met “Life-line” uitgereikt. De instructeur zet je vervolgens op ons parcours en daarna kun je er niet meer af, totdat je er zelf af wilt en je op een daarvoor bestemd platform terecht bent gekomen. Deelnemers die er onderweg achter komen dat ze niet verder willen, durven of kunnen kunnen uiteraard altijd op een veilige manier uit het klimpark gehaald worden.

Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak

Adres

Break Out Grunopark | Klimpark Groningen
Hoofdweg 163
9617 AD Harkstede

Openingstijden

Het klimparcours is geopend op 27 en 28 maart en vanaf april tot oktober ook elke woensdag, zaterdag en zondag. Tijdens de mei-, zomer- en herfstvakantie is het Klimpark elke dag geopend. Op al deze dagen is het park geopend van 11.00 tot 19.00 uur, met de laatste starttijd op 16.30 uur.

Bereikbaarheid

Met de auto
Gebruik je een navigatiesysteem, voer dan 'Kooilaan 2, Harkstede' in. Volg anders de borden naar 'Delfzijl' en vervolgens 'Grunostrand'. De ingang Break Out Grunopark is te herkennen aan de vlaggen op het parkeerterrein.

Met openbaar vervoer
Wanneer je met het openbaar vervoer reist, kun je de bus 78 nemen vanaf Station Groningen. Je stapt uit bij de Pilotenweg te Harkstede, vanaf daar is het circa 3 minuten lopen.

Extra informatie

  • Gezekerd met het 'life-line'-zekersysteem
  • Minimale lengte voor deelname is 1.20 meter
  • Tot 1.40 meter verplichte begeleiding van een volwassene
  • Maximaal gewicht voor deelname 120 kilo
  • Het dragen van dichte schoenen is verplicht