Iets actiefs

BloteVoetenPark Brunssum

Het BloteVoetenPark is gesloten in het winterseizoen.

In het BloteVoetenPark is de dresscode blote voeten, dus trek je schoenen en sokken uit, dan kan de wandeling beginnen. Het is heerlijk om er op blote voeten rond te lopen. Leer de natuur kennen op een heel uitdagende en soms spannende manier, al voelend met je voeten. Zo beleef je de natuur tot in je tenen!

Beleef onder andere de hindernisbaan over de vijver, ontdek of je in balans bent op de evenwichtsbalken en ga door het modderbad, de bron van de eeuwige jeugd. Durf jij deze uitdagende wandeling over een pad van vier kilometer aan? NIEUW! Doolhof! Speur op blote voeten naar de uitgang van het spannende doolhof. Wijst je dikke teen je naar de juiste weg?

Het BloteVoetenPark is onder alle weersomstandigheden geopend. Het prachtige bos is namelijk de mooiste parasol, meest natuurlijke paraplu en een geweldige airco! In deze natuurlijke omgeving ontdek je de kracht van vitamine G: Groen, Gezond, Geluk, Gevoel, Geest, Geloof en Genieten. Laat je voeten masseren door de natuur!

Na afloop is het heerlijk vertoeven in het vernieuwde horecagebouw of op het terras midden in de natuur.

Filmpje | Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak

Adres

BloteVoetenPark Brunssum
Ganzepool 9a
6443 WZ Brunssum

Openingstijden

Het BloteVoetenSeizoen loopt van 31 maart t/m 28 oktober 2018.

In de maanden april, mei, juni, september en oktober is het BloteVoetenPark van woensdag tot en met zondag geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

In de maanden juli en augustus is het park geopend van maandag tot en met zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Aangepaste openingstijden
In de meivakantie (27 april t/m 13 mei 2018) is het BloteVoetenPark alle dagen geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Dit geldt ook voor Hemelvaart (10 mei), eerste en tweede Pinksterdag.

Bereikbaarheid

Met de auto
Het BloteVoetenPark is gelegen in het Schutterspark te Brunssum, in Zuid-Limburg. Hier is gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Met het openbaar vervoer
Het BloteVoetenPark is moeilijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Extra informatie

  • Niet toegankelijk voor mindervaliden
  • Huisdieren niet toegestaan
  • Horecagelegenheid aanwezig
Kaartjes BloteVoetenPark Brunssum | Dagje weg in Limburg