Evenement

Libelle Zomerweek

Geluk is… een dagje Libelle Zomerweek! Geniet van een uniek dagje shoppen, lachen met vriendinnen, meedoen aan leuke workshops en meezingen met bekende artiesten. Maar ook: nieuwe producten proeven, Libelle-columnisten, schrijvers en politici ontmoeten, de nieuwste mode- en beautytrends spotten, en nog veel meer. Kom gezellig met je moeder, vriendin, zus of collega naar Almere en maak er een onvergetelijk feestje van!

Op de Libelle Zomerweek schijnt altijd de zon, óók als het regent. Het thema van de 21e editie is 'het Grote Geluk'. Kom het geluk daarom van 15 t/m 21 mei vieren op het Almeerderstrand!

Filmpje | Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak

Adres

Almeerderstrand
IJmeerdijk 1
1309 BA Almere

Openingstijden

De Libelle Zomerweek vindt plaats van 15 tot en met 21 mei 2017 van 10.00 tot 18.00 uur.

Bereikbaarheid

Met de auto
Er is voldoende parkeergelegenheid bij het Almeerderstrand. Volg de bebording, lichtkranten en de aanwijzingen van de verkeersregelaars, ook als het navigatiesysteem een andere richting aangeeft. Op en bij de parkeerplaats word je door verkeersregelaars naar een plek geleid.

Tip: Koop nu alvast je parkeerkaart en parkeer voor maar €7,- in plaats van €10,-.

Met het openbaar vervoer
Vanaf station Almere Poort rijden vanaf 9.00 uur de hele dag gratis pendelbussen in ongeveer 10 minuten naar de entree op de dijk en terug naar het station. De loopafstand van Almere Poort naar het Libelle Zomerweek terrein is ongeveer 20 minuten.

Extra informatie

  • Met je kaartje van kaartjes.nl kun je gratis gebruik maken van de boodschappenbewaarservice.
  • Haal je gratis programmaboekje op bij de informatiebalie.
  • Leuk om cadeau te doen.
  • Nieuw: maak je Libelle Account aan en profiteer van vele voordelen, zoals gratis dé Zomerweektas en voorinschrijving op de workshops!
Libelle Zomerweek | Je dagje weg begint op kaartjes.nl