Evenement

Gert Jakobs en Laurens Jan Stam in Theater

Op donderdag 23 november is er een speciale wieleravond in het Hunebedcentrum te Borger. Op deze avond staan oud-wielrenner Gert Jakobs en Laurens Jan Stam op het podium. Stam voelt de oud-sportman en rasverteller deze avond aan de tand over zijn loopbaan, het zwarte gat, het huidige wielrennen en nog vele andere zaken. De verhalen van Jakobs worden afgewisseld met liedjes die door multi-muzikant Bert Reijlink ten gehore worden gebracht. Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder andere: de pieken en dalen in de carrière van Gert, doping, de angst om te vallen, het geheim van dalen en waarom wielrenners vaak nog een oorring hebben. “Als wielerliefhebber kijk ik sinds de jaren '80 al naar deze sport en heb dan vaak allemaal vragen. Dat zullen anderen thuis ook hebben. Nou, die vragen ga ik deze avond stellen en Gert kan met zijn mooie manier van vertellen hier op amusante wijze antwoorden op geven.", aldus Stam.

Kaarten voor de avond kosten €15,-. De avond start om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur.

Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak

Adres

Hunebedcentrum
Bronnegerstraat 12
9531 TG Borger

Openingstijden

Deze voorstelling vindt plaats op donderdag 23 november 2017, vanaf 20.00 uur.

Bereikbaarheid

Met de auto
Bij het Hunebedcentrum kun je parkeren op de parkeerplaats aan de Hunebedstraat (volg de borden Hoofdingang). Aan de Bronnegerstraat bevinden zich twee invalidenparkeerplaatsen. Van mei tot en met september geldt aan de Bronnegerstraat een parkeerverbod.

Met het openbaar vervoer
Het Hunebedcentrum is pet bus bereikbaar vanaf station Groningen, Emmen of Assen.
Vanuit Groningen en Emmen kun je bus 300, 305 en 59 via Borger nemen en uitstappen bij halte Borger Rotonde. Vanaf Assen kun je met bus 24 naar Borger reizen naar halte Borger Rotonde. Vanaf deze halte is het een klein kwartier lopen naar het Hunebedcentrum.

Extra informatie

  • De voorstelling begint om 20.00 uur, maar de zaal gaat al open om 19.00 uur.
Kaartjes Hunebedcentrum: Gert Jakobs en Laurens Jan Stam | Dagje weg in Drenthe