Evenement

Exclusive Spring Fair

Tijdens het aankomende Paasweekend vindt op het landgoed van Kasteel Groeneveld in Baarn de Exclusive Spring Fair plaats. Voor deze unieke woon- & lifestylebeurs wordt het volledige kasteel gebruikt. Drie kasteeletages zijn gevuld met alles wat je nodig hebt voor een eigentijds leven. In de statige tuin achter het kasteel is een uitgebreide buitenbeurs te vinden.

Er is ook van alles te doen op de beurs. Doe bijvoorbeeld mee aan een van de workshops over koken, bloemdecoraties, tuinieren en alles rondom Pasen. Voor de kleintjes is er op de zolder van het kasteel de tentoonstelling “De dieren van Fiep”, waar kinderen de natuur ontdekken in de wereld van Fiep Westendorp. Bovendien kunnen zij Paaseieren zoeken door het hele kasteel en de tuin.

Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak

Adres

Kasteel Groeneveld
Groeneveld 2
3744 ML Baarn

Openingstijden

Van vrijdag 14 tot en met maandag 17 april 2017 kun je de Exclusive Spring Fair dagelijks bezoeken tussen 10.00 en 18.00 uur.

Bereikbaarheid

Met de auto
Bij Kasteel Groeneveld kun je gratis parkeren.

Met het openbaar vervoer
Neem vanaf Station Hilversum bus 109 richting Bussum en stap uit bij halte Oude Amsterdamsestraatweg. Vanaf hier is het zo'n 10 minuten lopen naar Kasteel Groeneveld.
Kaartjes Exclusive Spring Fair Baarn | Dagje weg in Utrecht