Evenement

Avonturenpark Hellendoorn
Heksendoorn

Houd jij van griezelen? Bezoek dan in oktober Heksendoorn in Avonturenpark Hellendoorn, al sinds 2000 het leukste Halloween evenement voor families! Opperheks Odelia zwaait de scepter en heeft het hele park aangekleed met pompoenen, bezems en andere griezelige attributen. Daarnaast zijn er leuke extra’s voor jong en oud.

Breng een bezoek aan ons compleet vernieuwde spookhuis ‘Het Horrorhotel’. Stap binnen, loop door smalle gangetjes en donkere ruimtes, op zoek naar de uitgang. Maar pas op voor griezels en angstaanjagende taferelen… Durf jij in te checken? Ook is het showaanbod tijdens Heksendoorn vernieuwd en uitgebreid met twee spannende shows!

Op zaterdag 21 en 28 oktober is het park extra lang geopend. Kom gezellig griezelen op deze sfeervolle Heksendoornavonden waarbij er wordt afgesloten met een knallende vuurwerkshow!

"Kom maar langs… als je durft!"

Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak

Adres

Avonturenpark Hellendoorn
Luttenbergerweg 22
7447 PB Hellendoorn

Openingstijden

Avonturenpark Hellendoorn is geopend van 8 april tot en met 29 oktober 2017. Let op: Avonturenpark Hellendoorn is gedurende het seizoen op een aantal doordeweekse dagen gesloten. Op je e-ticket vind je een link naar de actuele openingstijden.

Zinderende Zomeravonden
Dit jaar organiseert Avonturenpark Hellendoorn 4 Zinderende Zomeravonden! Op 26 juli en 2, 9 en 16 augustus kun je extra lang genieten in Avonturenpark Hellendoorn. De attracties zijn open tot 21.30 uur. De avond wordt afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow om 21.45 uur.

Bereikbaarheid

Met de auto
Als je Avonturenpark Hellendoorn met de auto bezoekt kun je parkeren op de parkeerplaats van het park. Deze parkeerplaats ligt tegenover de hoofdingang. De parkeerkosten bedragen €7,00 per bezoek.

Met het openbaar vervoer
Avonturenpark Hellendoorn is gemakkelijk te bereiken via Station Nijverdal. Je kunt vanaf daar bus 96 richting Hellendoorn nemen en uitstappen bij bushalte avonturenpark Hellendoorn. vanaf de halte is het nog 2 minuten lopen naar het park.

Extra informatie

  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • Honden zijn toegestaan, maar moeten wel te allen tijde aangelijnd zijn
  • Horecagelegenheid aanwezig
Kaartjes Heksendoorn in Avonturenpark Hellendoorn | Dagje weg in Overijssel