Dierentuin

GaiaZOO

Ontmoet bijna 100 verschillende diersoorten in GaiaZOO. Bewonder dieren die nu op aarde leven: van muskusossen, lynxen, Laplanduilen, doodshoofdapen en veelvraten tot giraffen, gorilla’s, neushoorns, rode ibissen en cheeta’s. Maar ook allerlei uitgestorven dieren uit de verre geschiedenis van de aarde: leer en zie meer tijdens een rondleiding. Een GaiaGids neemt je mee naar de mooiste plekjes van de dierentuin en vertelt je van alles over de verschillende dieren. Breng ook een bezoekje aan de GaiArena met een roofvogelpresentatie, waar valken, buizerds, arenden en gieren rakelings over je hoofd vliegen en hun vliegkunsten op spectaculaire wijze tonen. Nadat alle favoriete dieren bezocht zijn, moet er natuurlijk ook nog gespeeld worden. Ga op ontdekkingsreis in de reusachtige DinoDome. Klim en glijd tussen de bomen op JungleTour.

Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak

Adres

GaiaZOO
Dentgenbachweg 105
6468 PG Kerkrade

Openingstijden

GaiaZOO is elke dag geopend vanaf 10.00 uur.

Aangepaste openingstijden
Het dierenpark is in van november tot en met februari geopend tot 16.00 uur. In de maanden maart, april, mei en juni is het park geopend tot 17.00 uur. Van juli tot en met augustus kun je GaiaZOO bezoeken tot 18.00 uur. In september en oktober is GaiaZOO geopend tot 17.00 uur.

Bereikbaarheid

Met de auto
GaiaZOO beschikt over een eigen parkeerterrein. Per auto betaal je € 5,00 per dag. Parkeermunten zijn te verkrijgen bij de kassa.

Met het openbaar vervoer
Vanaf Station Heerlen rijdt Bus 28 richting Kerkrade. Stap uit bij halte Entree GaiaZOO.

Extra informatie

  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • Huisdieren niet toegestaan, hulphonden ook niet
  • Horecagelegenheid aanwezig
  • Tip: Leuk te combineren met Wereldtuinen Mondo Verde
Kaartjes GaiaZOO Kerkrade | Dagje weg in Limburg