Dierentuin

Dolfinarium

Het Dolfinarium is gesloten voor het winterseizoen. In februari 2018 gaat het Dolfinarium weer open.

Waar vind je de leukste speelkameraadjes die je je maar kunt wensen? Met wie je altijd de spannendste avonturen beleeft, die je laten schateren van het lachen en bij wie je je geen seconde verveelt? Precies. In Harderwijk, in het grootste zeezoogdierenpark van Europa: het Dolfinarium! Nergens anders kun je je zo lekker uitleven en samen plezier maken. De hele beestenbende doet met je mee. De dolfijnen nemen je mee op wereldreis tijdens een spetterende show, bulderende zeeleeuwen spatten je nat, kolossale walrussen komen je bekijken als je met je neus tegen de glaswand staat en roggen laten zich zelfs door je kietelen!
Samen een dag lang lekker spelen, ontdekken, verwonderen en genieten, wat wil je nog meer? Daar word je pas echt gelukkig van!

Filmpje | Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak

Adres

Dolfinarium
Strandboulevard Oost 1
3841 AB Harderwijk

Openingstijden

Het Dolfinarium is van 18 februari tot en met 29 oktober 2017 geopend van 10.00 tot 17.00 uur (in juli & augustus tot 18.00 uur). In maart zijn er aangepaste openingsdagen, zie hieronder.

Aangepaste openingstijden
In maart is het Dolfinarium alleen geopend in de weekenden en van 1 tot en met 3 maart.

Bereikbaarheid

Met de auto
Er is bij het Dolfinarium voldoende parkeergelegenheid. Hiervoor heb je een parkeerkaart nodig van €8,50 die verkrijgbaar is bij de parkeerautomaten.

Met het openbaar vervoer
Vanaf Station Harderwijk kun je met de bus naar de halte Dolfinarium, vanaf daar hoef je nog maar vijf minuten te lopen naar het park.

Extra informatie

  • Horecagelegenheid aanwezig
  • Huisdieren niet toegestaan, met uitzondering van blindengeleidehonden
Kaartjes Dolfinarium Harderwijk | Dagje weg in Gelderland