Dierentuin

Dierenrijk

Geniet van een dagje uit in Dierenrijk, dé kinderdierentuin van Nederland. Behalve shows zijn er ook veel speeltoestellen, twee grote speeltuinen buiten en voor als het regent is er ook nog een enorme binnenspeeltuin. Dierenrijk heeft ook een eigen kidsclub: PicoBende. Kinderen kunnen gratis lid worden en meedoen met leerzame activiteiten in het park. Natuurlijk zijn er ook hartstikke veel dieren te zien in Dierenrijk. Loop langs de berberapen, pas op voor de leeuwen en kijk hoe hoog de pelikanen vliegen! Kijk hoe de verzorgers de olifanten trainen of breng een bezoek aan de show Pico en leer meer over kleine dieren als ratten, duiven, varkentjes.

Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak

Adres

Dierenrijk
Baroniehei
5731 RG Nuenen

Openingstijden

Het Dierenrijk is iedere dag van het jaar geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Aangepaste openingstijden
In de zomer, tussen 1 juli en 31 augustus, is het park van 10.00 tot 18.00 uur geopend.

Bereikbaarheid

Met de auto
Gebruik voor je navigatiesysteem het bezoekadres Baroniehei, Nuenen. De dierentuin heeft een eigen betaalde parkeergelegenheid. Voor een parkeerkaart betaal je €6,- aan de kassa.

Met het openbaar vervoer
Het Dierenrijk is moeilijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Wanneer je toch met de trein of bus naar het park komt, kun meerijden met de Dierenrijk-taxi. Deze vind je bij perron 1 van Station Helmond Brandevoort. De taxi vertrekt om 11.00 uur en rijdt terug om 16.30 uur.

Extra informatie

  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • Niet toegankelijke voor huisdieren, met uitzondering van geënte hulp- en blindengeleidehonden
  • Horecagelegenheid aanwezig *Tip: Leuk te combineren met het Philips Museum
Kaartjes Dierenrijk Nuenen | Dagje weg in Noord-Brabant