Dierentuin

Dierenpark Taman Indonesia

In dierenpark Taman Indonesia vind je allerlei bijzondere dieren uit Indonesië. In de volières vliegen de prachtigste tropische vogels. Aanschouw de mooie kleuren van de kitta of de capriolen van de gaailijsters. Klets met de beo's of luister naar de mooie zangkunsten van de gevleugelde bewoners. Bewonder Indonesiche zoogdieren zoals de actieve kleinklauwotters die altijd druk zijn en de loewak, een bijzonder dier dat de bonen uitpoept voor de duurste koffie ter wereld. Daarnaast zijn er nog enkele spannende dieren te ontdekken zoals de batikspin, ratten en slangen. De dieren in Taman Indonesia wonen in een sfeervol ingericht park, waar je ook nog veel meer van de Indonesische cultuur kunt opsnuiven. Geniet van Indische hapjes en drankjes, neem een kijkje in een Mentawai paalwoning en snuffel rond op een heuse pasar. Voor de kinderen is er een verkleedhoek met Indonesische klederdracht, een wajangtheater en een speeltuin waar ze de aap uit kunnen hangen.

Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak

Adres

Dierenpark Taman Indonesia
Kallenkote 53
8345 HE Kallenkote

Openingstijden

Dierenpark Taman Indonesia is geopend van 1 april tot en met 31 oktober van 10.00 tot 18.00 uur. Van 1 november tot 1 april is Taman Indonesia alleen op zondag geopend van 12:00 - 17:00 uur.

Aangepaste openingstijden
Dierenpark Taman Indonesia is in de voorjaarsvakantie elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Bereikbaarheid

Met de auto
Dierenpark Taman Indonesia ligt nabij Steenwijk (Drenthe). Het park is vanaf de snelweg zeer goed bereikbaar. Je kan bij het park gratis parkeren.

Met het openbaar vervoer
Vanaf Station Steenwijk kun je met de bus naar het park. Deze bus rijdt helaas niet in het weekend. Je kan ook gebruik maken van de TukTuk-service, waarbij je wordt opgehaald en weer teruggebracht na je bezoek.

Extra informatie

  • Horecagelegenheid aanwezig
  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • Honden niet toegestaan
Kaartjes Taman Indonesia Kallenkote | Dagje weg in Overijssel.