Dierentuin

DierenPark Amersfoort

Ben jij op zoek naar een leuk dagje uit voor de hele familie? Dan ben je bij DierenPark Amersfoort aan het juiste adres. In de meest speelse dierentuin van Nederland kun je via een touwbrug klimmen boven indrukwekkende beren, giraffen spotten vanaf je fietsboot en glijden langs hyena’s. In dit park ontmoet je de dieren op een wel heel bijzondere manier. Loop tussen de gieren in SnavelRijk, ontmoet de kleine luiaard en ga op bezoek bij de olifantenfamilie. In DierenPark Amersfoort klim je over, onder, achter, boven en tussen de dieren!

Echte dinofans moeten ook zeker een kijkje nemen in het DinoPark. In dit bos maak je een reis door de tijd en zijn er zeventig levensgrote dinosaurussen te zien. Pas wel op, want ze brullen… Ontmoet ook levende dino’s als de kleurrijke helmkasuaris en reuzenschildpadden!

Tip: tijdens de schoolvakanties is er nog meer te ontdekken, want dan zijn er bijzondere evenementen die een leuke aanvulling zijn op je dagje uit tussen de dieren. Zo kun je een hoop doen tijdens Poep & ZOO, kijk je achter de schermen met de dierenexpedities tijdens ZOO’n ZOOmer en in de herfstvakantie ga je mee in een legertruck door een bos vol dino’s met de DinoAdventures. En wat nog leuker is... je hoeft niet extra te betalen voor deze speciale programma’s.

Filmpje | Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak
Kaartjes DierenPark Amersfoort | Je dagje weg begint op kaartjes.nl.