Dierentuin

BestZOO

BestZOO bestaat al sinds 1932. Toentertijd heette het nog geen BestZOO, het was zelfs nog geen dierentuin. Nu is het een dierenpark waar je nog echt die Brabantse gezelligheid ervaart. BestZOO is een knus dierenpark, waar je als bezoeker nog echt dicht bij de dieren kan komen en de dieren goed kan zien. Kom oog in oog te staan met dieren van over de hele wereld. Apen uit Zuid-Amerika, panters uit Azië, buideldieren uit Australië en niet te vergeten, ijsvogeltjes uit Europa. In BestZOO zijn enkele echte pareltjes te zien, die bijna in geen enkele andere Nederlandse dierentuin te zien zijn, zoals puma’s, tamandua's en wallaroes. BestZOO is uitermate geschikt voor de kleintjes onder ons. Het park is niet te groot en overzichtelijk, de dieren zijn van dichtbij te zien en in de grote speeltuin en kinderboerderij kunnen ze lekker ravotten. Bestzoo, je komt ogen tekort!

Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak

Adres

BestZOO
Broekdijk 15
5681 PG Best

Openingstijden

BestZOO is van mei tot en met september geopend van 9.30 tot 18.00 uur. In het winterseizoen, van oktober tot en met april, is het park geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Aangepaste openingstijden
Van 1 november t/m 28 februari is BestZOO alleen tijdens de weekenden en de schoolvakanties geopend. Op eerste kerstdag en nieuwjaarsdag is BestZOO gesloten.

Bereikbaarheid

Met de auto
BestZOO is goed te bereiken met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid op het parkeerterrein bij Toon Vertier.

Met het openbaar vervoer
Vanaf het station in Boxtel of in Best, bereikbaar per sprinter vanaf Station s-Hertogenbosch, kun je met buurtbus 204 naar de halte 'De Vleut'. Vanaf daar is het nog zo'n vijf minuten lopen naar BestZOO.

Extra informatie

  • Huisdieren niet toegestaan, met uitzondering van blindengeleide- en hulphonden
  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • Horecagelegenheid aanwezig
Kaartjes BestZOO | Dagje weg in Noord-Brabant