Dierentuin

Apenheul

Apenheul is een prachtig, groen dierenpark om een onvergetelijk dagje uit te beleven. De Apenheul is expert op het gebied van apen. Jarenlange ervaring en onderzoek hebben een schat aan informatie opgeleverd, die graag met je gedeeld wordt. In de Apenheul loop je zomaar tussen verschillende soorten loslopende apen. Ze kunnen dus heel dichtbij komen. Speur naar apen en ga op zoek. Soms gaan ze schuil tussen het groen en ontdek je ze misschien niet direct. Maar met een beetje geduld zie je de apen al snel tevoorschijn komen. Ze klimmen in de takken boven je hoofd en klauteren ineens pal voor je neus. Geniet van de apen en de andere dieren of leef jezelf uit als een aap in de vele speeltuinen. Door het park heen zijn bovendien leuke, spannende speeltoestellen geplaatst waarmee je je kunt meten met de apen.

Filmpje | Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak

Adres

Apenheul
J.C. Wilslaan 21
7313 HK Apeldoorn

Openingstijden

Apenheul is van 31 oktober 2016 tot 13 april 2017 gesloten voor bezoekers. In 2017 is het park dagelijks geopend van 14 april t/m 5 november.

Bereikbaarheid

Met de auto
Er is parkeergelegenheid aanwezig waar je kunt parkeren tegen gemeentelijk tarief. Een dagkaart is ook verkrijgbaar aan de kassa van Apenheul.

Met het openbaar vervoer
Vanaf station Apeldoorn kom je met lijn 2 in 10 minuten bij bushalte Apenheul.

Extra informatie

*Toegankelijk voor mindervaliden

  • Huisdieren niet toegestaan
  • Horecagelegenheid aanwezig
  • Speeltoestellen aanwezig
  • 100% aapvrije tas te leen *Tip: Leuk te combineren met Julianatoren
Kaartjes Apenheul Apeldoorn | Dagje weg in Gelderland