Attractie

The VR Cinema

Zet een avontuurlijke stap in de toekomst en beleef films alsof je er zelf middenin staat. The VR Cinema in hartje Amsterdam is de eerste en enige plek ter wereld waar bezoekers Virtual Reality films kunnen bekijken. Reken in de bioscoop niet op een groot wit doek, maar verwacht speciale draaistoelen en futuristische brillen!

In de dertig minuten die volgen is alles mogelijk. Wie de bril opzet, kan zomaar ineens aan de andere kant van de wereld belanden. Of je wordt plots de hoofdpersoon in je eigen thriller. Bovendien heeft iedereen zijn eigen, unieke filmervaring. Bezoekers hebben, zodra ze in de stoel zitten, de keuze uit de beste virtual reality films die er op dit moment zijn. Die zijn door The VR Cinema gebundeld in verschillende pakketten. Zo is er voor ieder wat wils!

Filmpje | Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak

Adres

The VR Cinema
Oosterdokskade 5
1011 AD Amsterdam

Openingstijden

The VR Cinema is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 14.00 tot 21.00 uur en in het weekend van 12.00 tot 22.00 uur.

Bereikbaarheid

Met de auto
Je kunt je auto parkeren bij Parking Centrum Oosterdok(Oosterdoksstraat 150, 1011 DK Amsterdam).

Met het openbaar vervoer
Kom met trein, bus of tram naar Amsterdam Centraal Station. Vanaf daar is het slechts vier minuten lopen in de richting van de Openbare Bibliotheek Amsterdam.

Extra informatie

  • Geschikt voor mindervaliden
  • Horecagelegenheid aanwezig
  • Adviesleeftijd: 6+
Kaartjes VR Cinema Amsterdam | Dagje weg in Noord-Holland