Attractie

SkyView de Pier

De Pier in Scheveningen is een attractie rijker. Op het eiland ten noorden van De Pier is een luxe reuzenrad van ruim 50 meter hoog gebouwd. In de 36 gesloten gondels (voorzien van airco) kun je tijdens de rit van tien minuten genieten van het spectaculaire uitzicht over land en zee!

Filmpje | Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak

Adres

SkyView de Pier
Strandweg 156
2586 JK Den Haag

Openingstijden

SkyView de Pier is geopend van maandag tot en met donderdag van 11.00 tot 20.00 uur en van vrijdag tot en met zondag van 10.00 tot 22.00 uur.
Let op: In verband met het seizoen of het weer kunnen de openingstijden afwijken. Klik daarom voor de actuele openingstijden op de link op je e-ticket.

Bereikbaarheid

Met de auto
In de omgeving van de Pier kun je parkeren bij parkeergarage Kurhaus (Gevers Deynootplein 189) of Nieuwe Parklaan (Nieuwe Parklaan 248). Je kunt ook je auto parkeren bij P+R Hoornwijck (Laan van Hoornwijck 38). Dit is verder weg, maar hiervandaan kun je met tram 15 of 5 makkelijk naar de Pier. Een dagkaart inclusief openbaar vervoer kost maar €4,- ('s avonds en in het weekend maar €2,-).

Met het openbaar vervoer
Vanaf de stations Hollands Spoor en Den Haag Centraal kun je tram 1 of 9 of bus 22 naar De Pier nemen. Je kunt uitstappen bij het Kurhaus, vanaf daar is het enkele minuten lopen naar de Pier. Het openbaar vervoer richting Scheveningen rijdt van 07.00 tot 24.00 uur.

Extra informatie

Kaartjes SkyView de Pier | Dagje Weg in Zuid-Holland