Attractie

Sightseeing Rotterdam

Spot de highlights van Rotterdam met een sightseeing tour in een cabriobus. Stap in en ontdek Rotterdam in stijl. Met de cabriobus rijd je langs de hoogtepunten en belangrijkste bezienswaardigheden van Rotterdam. Laat je haren wapperen in de wind wanneer je met de cabriobus de binnenstad doorkruist. Met Sightseeing Rotterdam zie je niet alleen de skyline van Rotterdam maar ben je er onderdeel van. Tijdens de sightseeing tour hoor je alles over de highlights van Rotterdam dankzij de audiotour. Ga mee langs de indrukwekkende Markthal, de spraakmakende kubuswoningen, het imposante nieuwe Centraal Station en de Euromast.

Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak

Adres

Sightseeing Rotterdam
Parkhaven 9
3016 GM Rotterdam

Openingstijden

Doordeweeks starten er sightseeing tours om 10:30 uur, 12.15 uur, 14.00 uur en 15.45 uur. In het weekend, tijdens vakanties en op feestdagen start er een extra tour om 17.30 uur.

Aangepaste openingstijden
Elke dinsdag is Sightseeing Rotterdam dicht. In november en december starten er alleen tours op vrijdag, zaterdag en zondag om 10.30 uur, 12.00 uur, 13.30 uur en 15.00 uur.

Bereikbaarheid

Met de auto
Er is genoeg betaalde parkeergelegenheid tegenover de vertreklocatie bij de Euromast. Je betaalt €3,34 per uur, maar let op: het kan druk zijn bij de parkeerautomaat.

Met het openbaar vervoer
Vanaf Rotterdam Centraal kun je met de tram of met de metro naar de halte Dijkzicht. Vanaf de uitstaphalte is het maximaal tien minuten lopen.

Extra informatie

  • Huisdieren niet toegestaan
  • Handbagage beperkt toegestaan
  • Reserveren verplicht! De link hiervoor staat op je e-ticket en in de bevestigingsmail.