Attractie

Miniworld Rotterdam

Miniworld Rotterdam is een unieke, publieksprijswinnende miniatuurwereld in het hart van Rotterdam, op enkele minuten loopafstand van Rotterdam CS. Hier wacht een wereld vol verhalen en verrassende details. Ontdek wereldstad Rotterdam, zowel van vroeger als van nu, inclusief de grootste overdekte miniatuurhaven van Europa, en omliggende sfeervolle en uitgestrekte polderlandschappen. Alles is met de hand gemaakt, in Miniworld's eigen atelier.

Elke 24 minuten valt de nacht in de miniatuurwereld in een reeks prachtige avond- en ochtendkleuren. Duizenden lampjes verlichten het nachtelijk landschap. Overal snellen treinen naar hun bestemming, vrachtwagens brengen hun lading naar de grootste miniatuurhaven van Europa, alles lijkt in beweging. Ga op zoek naar de drukknoppen en ontdek de vele verrassende avonturen die de 27.000 minibewoners hier beleven. Hier toont een kleine wereld waarin zij groots is!

Filmpje | Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak

Adres

Miniworld Rotterdam
Weena 745
3013 AL Rotterdam

Openingstijden

Miniworld Rotterdam is op feestdagen en in schoolvakanties geopend van 10.00 uur tot en met 17.00 uur. Op woensdag, donderdag en vrijdag is Miniworld Rotterdam geopend van 12.00 uur tot en met 17.00 uur.

Aangepaste openingstijden
Miniworld Rotterdam is gesloten op 25 december en 1 januari

Bereikbaarheid

Met de auto
Miniworld Rotterdam ligt in het centrum van Rotterdam en is goed bereikbaar per auto. Er is een parkeergarage beschikbaar direct onder Miniworld.

Met het openbaar vervoer
Miniworld Rotterdam is 350 meter lopen vanaf Rotterdam Centraal gevestigd en dus zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Extra informatie

  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • Huisdieren niet toegestaan, met uitzondering van blindengeleidehonden
  • Kinderen tot en met 12 jaar onder begeleiding van een volwassene
  • Horecagelegenheid aanwezig
Kaartjes Miniworld Rotterdam | Dagje weg in Zuid-Holland