Attractie

Madurodam

In het 365 dagen per jaar geopende themapark is veel te zien en vooral heel veel te doen. Stap in de schoenen van DJ Armin van Buuren en mix bij de DJ-tafel je eigen beats, leer vliegen op Schiphol en laad een schip met containers in de haven van Rotterdam. Door de Oosterscheldekering op tijd dicht te doen, zorg je er samen voor dat het land niet onder water komt te staan. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de overdekte voetbalattractie ‘Zo groot Is Oranje’ en ontdek hoe de oranjegekte is ontstaan. Hier kun je op de foto met de echte cup van 1988. Laat vooral nog even zien hoe goed je zelf kunt voetballen. Uitrazen in de grote speeltuin en tot slot een digitale 3D-kopie van jezelf maken zodat je thuis een mini-versie van jezelf kunt bestellen. Een blijvende herinnering aan een fantastische dag in Madurodam!

Filmpje | Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak

Adres

Madurodam
George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag

Openingstijden

Madurodam is het hele jaar geopend. Bekijk de exacte openingstijden via de link op je e-ticket.

Bereikbaarheid

Met de auto
Madurodam is goed bereikbaar met de auto en staat, zowel vanaf de snelweg als vanuit het centrum van Den Haag, ruim van te voren aangegeven met bewegwijzering. Je kunt je auto parkeren op het parkeerterrein van Madurodam voor €7,50 per dag.

Met het openbaar vervoer
Vanaf Den Haag Centraal Station kun je gemakkelijk met tram 9 naar halte Madurodam reizen. De tram stopt voor de deur van het park.

Extra informatie

  • Goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Huisdieren niet toegestaan
  • Horecagelegenheid aanwezig
  • Tip: Leuk te combineren met: SkyView de Pier
Kaartjes Madurodam Den Haag | Dagje weg in Zuid-Holland