Attractie

Heineken Experience

Het vloeibare goud: bier! Tijdens de Heineken Experience leer je van alles over dit heerlijke goedje. Tot 1988 was de brouwerij van het wereldberoemde biermerk Heineken gevestigd in hartje Amsterdam. Tegenwoordig geeft het museum een kijkje in de geschiedenis van het brouwproces. Al vanaf het begin had het merk Heineken grote ambities. Dit familiebedrijf wilde zich vooral richten op de kwaliteit van het bier. Zo is Heineken uiteindelijk uitgegroeid tot het wereldberoemde merk van vandaag de dag. Het museum ontdek je via een interactieve rondleiding van anderhalf uur. Laat je eigen talenten zien en ga de tapuitdaging aan met andere bezoekers. De rondleiding eindigt in de luxe 'tasting bar', waar het bier rijkelijk uit de tap vloeit.

Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak

Adres

Heineken Experience
Stadhouderskade 78
1072 AE Amsterdam

Openingstijden

De Heineken Experience is geopend van maandag tot en met donderdag van 10.30 tot 19.30 uur en van vrijdag tot en met zondag van 10.30 tot 21.00 uur.

Bereikbaarheid

Met de auto
Bij knooppunt Amstel verlaat je de A10 en volg je de borden 'Centrum' en vervolgens de Stadhouderskade. Je kan gebruik maken van de parkeergarage 'Heinekenplein' op 50 meter afstand.

Met het openbaar vervoer
Vanaf Amsterdam Centraal Station kun je tram 16 of 24 nemen naar de halte 'Stadhouderskade'. Deze halte ligt voor de deur van de Heineken Experience.

Extra informatie

  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • Geen alcohol onder 18 jaar
  • Tip: Koop een combiticket voor de Heineken Experience én een rondvaart bij Blue Boat Company
Kaartjes Heineken Experience Amsterdam | Dagje weg in Noord-Holland