Attractie

CtheCity

Een stad waar je letterlijk geen hand voor ogen ziet, een ervaring die je niet snel vergeet. Midden in de stad, binnen bij CtheCity, zijn alle kenmerken die Amsterdam zo uniek maken nagebouwd. Herken jij alle kenmerken die de stad zo uniek maken? Bij CtheCity wandel je door het Vondelpark en voel je het gras onder je voeten. Fiets over de Amsterdamse grachten en hoor het drukke verkeer. Loop langs het Red-Light district en ruik de verse vis op de Albert Cuyp markt. In het stikdonker sta je er nooit alleen voor. Met begeleiding van onze experts in het donker ben je in goede handen tijdens jouw zintuiglijke verkenningstocht. Deze blinde gidsen nemen je mee in dit nieuwe onvoorspelbare avontuur. Met mooie verhalen, eigen ervaring en getrainde vaardigheden wijzen ze jou de weg in het donker. In ongeveer een uur tijd zie je alle kenmerken die Amsterdam zo uniek maken. Met groepen tot ongeveer acht personen ga je tegelijkertijd naar binnen in het donker. Raak geïnspireerd!

Filmpje | Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak

Adres

CtheCity
Amsteldijk 52
1074 HX Amsterdam

Openingstijden

CtheCity is geopend van woensdag tot en met zondag van 11.00 tot 19.00 uur.

Aangepaste openingstijden
Tijdens nationale feestdagen wijken de openingstijden af. Cthecity is gesloten op eerste en tweede paasdag, Koningsdag, Tweede Pinksterdag, Eerste en Tweede Kerstdag, Oudjaarsdag en Nieuwjaarsdag.

Bereikbaarheid

Met de auto
Rondom CtheCity kun je op de Amsteldijk zelf of in de dwarsstraten parkeren. Dit is betaald parkeren tot middernacht voor €3,- per uur. Op zondag kun je gratis parkeren.

Met het openbaar vervoer
CtheCity is goed te bereiken met het openbaar vervoer, het treinstation Amstel ligt dicht in de buurt. De snelste manier vanaf Amsterdam Centraal is met de metro naar de halte Wibautstraat. Ook kun je gebruik maken van tram 4 (halte Lutmastraat) vanaf het Centraal Station.

Extra informatie

  • Geschikt voor iedereen vanaf 7 jaar
  • Horecagelegenheid aanwezig
  • Een rondleiding duurt ongeveer een uur
Kaartjes CtheCity Amsterdam | Dagje weg in Noord-Holland