Attractie

Blue Boat Company

Ontdek de highlights van Amsterdam tijdens één van de rondvaarten van Blue Boat Company. De 75 minuten durende City Canal Cruise is de langste rondvaart van Amsterdam en de perfecte manier om (opnieuw) kennis te maken met het mooie Mokum.

Ook is het mogelijk om in anderhalf uur langs de vele verlichte bruggen en gebouwen van nachtelijk Amsterdam te varen tijdens een Evening Cruise. Onder het genot van een heerlijk drankje vaar je op een luxueuze rondvaartboot langs alle hoogtepunten van de stad, inclusief het beroemde 'Red light district'.

Liever dineren op de Amsterdamse grachten? Ook dat is mogelijk. Bij de 2,5 uur durende Dinner Cruise word je welkom geheten met een drankje en een amuse. Daarna geniet je van een voor-, tussen- en hoofdgerecht, gevolgd door een heerlijk dessert. Na een kopje koffie of thee word je om half 11 weer bij de steiger afgezet.

Tip: Ben je op zoek naar een compleet dagje Amsterdam? Boek dat een combiticket voor een rondvaart én een museum of attractie.

Filmpje | Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak

Adres

Blue Boat Company
Stadhouderskade 30
1071 ZD Amsterdam

Openingstijden

De vertrektijden van Blue Boat Company verschillen per seizoen. Het zomerseizoen loopt van maart tot en met oktober en het winterseizoen van november tot en met februari. Kijk hieronder voor de exacte tijden.

Vertrektijden City Canal Cruise (Duur: 75 minuten)
In het zomerseizoen vertrekt er dagelijks elk half uur een boot tussen 10.00 en 18.00 uur. In het winterseizoen varen de boten elk uur.

Vertrektijden Evening Cruise (Duur: 90 minuten)
In het zomerseizoen vertrekt de Evening Cruise dagelijks om 20:00, 21:00 en 22:00 uur.
In het winterseizoen vertrekt er dagelijks een boot om 20.00 uur en op donderdag tot en met zaterdag een extra boot om 21.00 uur.

Vertrektijden Dinner Cruise (Duur: 2,5 uur)
In het zomerseizoen vertrekt er iedere vrijdag, zaterdag en zondag om 19.30 uur een Dinner Cruise. In het winterseizoen zijn er alleen Dinner Cruises op vrijdag en zaterdag.

Let op: heb je je kaartjes gekocht op vrijdag, zaterdag of zondag en wil je in datzelfde weekend de rondvaart maken? Bel dan even naar het nummer op je e-ticket.

Bereikbaarheid

De rondvaarten van Blue Boat Company vertrekken vanaf Stadhouderskade 30 (1071 ZD), tegenover het Hard Rock Café.

Met de auto
Je kunt betaald parkeren in parkeergarage Byzantium (Tesselschadestraat 1G, 1054 ET) of in de parkeergarage op het Museumplein (Van Baerlestraat 33B, 1071 AP).

Met het openbaar vervoer
Neem vanaf station Amsterdam Centraal tram 2 of 5 naar halte Leidseplein. Vanaf daar is het ongeveer 5 minuten lopen.

Extra informatie

  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • De City Canal Cruise en Evening Cruise zijn inclusief audiotour
  • Met open dak in de zomer en ’s winters met centrale verwarming; dus altijd behaaglijk
  • Na de Dinner Cruise nog een gokje wagen? Direct tegenover de steiger bevindt zich het Holland Casino, waar je als bezoeker van de Blue Boat Dinner Cruise gratis toegang hebt (18+).
Blue Boat Company | Je dagje weg begint op kaartjes.nl