Attractie

Belevingspark CactusOase

Belevenispark Cactusoase is een uniek stukje woestijn in de Achterhoek, waar Anny en Bert hun passie delen voor cactussen en andere woestijnplanten zoals Aloë Vera en Zuid-Afrikaanse Olifantspoten. Ook vind je in het park een exotische vogeltuin, een modelspoorweg en de Indian Art Gallery. Elke woensdagmiddag rijdt modeltrein Thomas gratis voor de kinderen (normaal kost dit €1,-).

Open indianendag
Op zondag 23 april 2017 is het Open Indianendag in Belevingspark CactusOase. De wereldberoemde, erkende kunstenaar en schrijver Jeroen Vogtschmidt laat nieuw werk zien in de Indian Art Gallery in Belevingspark Cactus. Zijn originele, kleurrijke en gedetailleerde indianenschilderijen getuigen van een hartstochtelijke zielsverbondendenheid met de Noord-Amerikaanse indianen.

Filmpje | Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak

Adres

Belevingspark CactusOase
Jongermanssteeg 6
7261 KA Ruurlo

Openingstijden

Belevingspark CactusOase is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Van 1 november 2016 tot 28 februari 2017 is Belevingspark CactusOase beperkt geopend op zaterdag en zondag. Bel dus even van te voren om zeker te weten of ze open zijn. Het telefoonnummer staat op je e-ticket.

Bereikbaarheid

Met de auto
Je kunt parkeren op het eigen terrein van Belevingspark CactusOase.

Met het openbaar vervoer
Neem vanaf station Ruurlo bus 191 richting Aalten en stap uit bij halte Nieuwenhuis. Vanaf daar is het 6 minuten lopen naar Belevingspark Cactusoase.

Extra informatie

  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • Leuk voor een familiedag, kinderfeestje of schoolreis
Kaartjes Cactusoase Ruurlo | Dagje weg in Gelderland