Attractie

BAS Ballonvaarten

Bas Ballonvaarten is gesloten voor het winterseizoen. Vanaf 3 maart 2018 kun je weer een ballonvlucht maken

Altijd al een ballonvlucht willen maken? Maak die droom dan werkelijkheid bij BAS Ballonvaarten. Het uitzicht vanuit de ballon is onbeschrijfelijk mooi. Daarom vaart BAS Ballonvaarten met extra ruime manden met verhoogde randen zodat iedereen bij 'het raam' kan staan en veilig van de ballonvlucht kan genieten. Er zijn opstapplaatsen door het hele land, dus je hoeft niet ver te reizen om een ballonvaart te maken.

Filmpje | Lees meer
✓ Makkelijk bestellen ✓ Eerlijke prijzen ✓ Veilig betalen via iDEAL ✓ Direct je e‑tickets op zak

Adres

BAS Ballonvaarten

Diverse Locaties

Openingstijden

Het ballonvaartseizoen start in maart in de weekenden en van april tot en met september vaart BAS Ballonvaarten 7 dagen in de week. Wel is van te voren reserveren noodzakelijk. Gebruik hiervoor de informatie op je e-ticket.

Of het mogelijk is om een ballonvaart te maken is afhankelijk van de weersomstandigheden. Gemiddeld is het op 170 dagen per jaar mogelijk een ballonvaart te maken. Hoe verder je naar het oosten kijkt, des te meer vaarbare dagen er zijn. In een strook van 30 kilometer langs de Nederlandse kust is het aantal ballonvaart dagen een heel stuk minder.

Bereikbaarheid

Je hebt de keuze uit ruim 28 vaste opstijglocaties door heel Nederland. Er is dus altijd een opstaplocatie bij jou in de buurt.
kaartjes BAS Ballonvaarten in heel Nederland | Dagje weg met kaartjes.nl